19/04/2024 - 3:58
Més

    Alfarrasí reclama la millora de la seguretat de la CV-602 al pas del poble

    Altres notícies

    El dissabte 31 d’octubre va resultar atropellat a la CV-620, a l’entrada d’Alfarrasí, un baró de 80 anys, que va ser assistit pels servicis d’emergència d’immediat. L’home va patir ferides de diversa consideració però haguera pogut ser pitjor, com a conseqüència de la mancança de seguretat que té la CV-620 (antigament N-340) al seu pas per Alfarrasí.

    L’actual equip de govern, encapçalat per Federico Vidal, ha vingut reclamant a la Conselleria i la Delegació del Govern una millora de la travessia, així com una variant que desvie el trànsit per fora del poble.
    Encara no s’ha tingut una clara resposta de part de l’administració però afirma Vidal que ell amb el seu equip van a continuar treballant perquè millore la seguretat vial, no sols a la carretera, sinó a tot el casc urbà. Per este motiu, part dels diners destinats als plans d’inversions financerament sostenibles de la Diputació, destinats a Alfarrasí, es dedicaran a estos efectes. “L’objectiu és que accidents com el succeït el passat 31 d’octubre no tornen a produir-se”, ha afirmat l’alcalde d’Alfarrasí, Federico Vidal.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

    El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -