22/02/2024 - 1:42
Més

  Alejandro Quilis obri converses amb tots els partits per conformar la nova junta de govern de la Mancomunitat

  Altres notícies

  Aquest dijous 26 d’octubre, el President de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Alejandro Quilis, ha comunicat l’inici immediat de les converses per a la composició de la junta de govern de l’entitat comarcal. L’Alcalde d’Albaida per Compromís ha dedicat les darreres setmanes a prendre possessió efectiva com a president i recopilar tota la informació sobre l’estat de la Mancomunitat a través de nombroses reunions amb personal dels diferents departaments de la casa, amb l’objectiu d’afrontar el procés de configuració de la nova junta de govern aportant informació a tots els grups polítics amb la màxima transparència.

  En paraules d’Alejandro Quilis, “les darreres setmanes des del ple de constitució de la Mancomunitat han estat molt intenses. He pogut constatar de primera mà els grans reptes pendents amb què compta l’entitat comarcal, tant en l’àmbit de l’execució de projectes en benefici de la ciutadania dels nostres municipis, com també en allò referent a les necessitats de modernització i reforçament de l’estructura tècnica de la Mancomunitat. Una vegada obtinguda tota aquesta informació, és moment de compartir-la amb els diferents grups polítics, per poder plantejar una proposta de junta de govern capaç d’afrontar aquests reptes des de la coneixença de la seua magnitud i des de la màxima corresponsabilitat”.

  “Som conscients de l’aritmètica plural que caracteritza la representació política dels municipis en l’assemblea. Per això, la proposta de composició de la junta de govern s’ha de basar en la necessitat de col·laborar entre totes i tots per tirar endavant els projectes pendents, així com arribar a consensos imprescindibles per a reforçar l’estructura tècnica de la Mancomunitat amb l’objectiu d’agilitzar i millorar els serveis que prestem. Necessitem un govern que siga operatiu, i que estiga més centrat en la gestió dialogada en favor dels municipis de la Vall d’Albaida que en les batalles mediàtiques i partidistes”.

  “El contacte previ amb els departaments de la Mancomunitat era imprescindible per poder obrir de manera immediata el procés de negociació amb les diferents forces polítiques. Hui mateix contactarem amb tots els partits per obrir aquest procés, on ha de primar la responsabilitat i la necessitat de formar una junta de govern que siga operativa, realista i ambiciosa per impulsar el benestar, el progrés, la qualitat de vida i la cohesió dels 34 municipis de la Vall d’Albaida”, ha conclòs el President.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  “Ontinyent Participa” rep 20 propostes en les primeres hores de la seua nova edició

  La fase propositiva que començava aquest dilluns es perllongarà fins al 4 de març
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -