28/04/2024 - 19:50
Més

    Albaida signa un Pacte de Progrés

    Altres notícies

    Les dues forces progressistes d’Albaida, Compromís i PSPV-PSOE, han arribat a un acord d’Investidura per a la XII legislatura de la Democràcia. En aquest acord les i els 7 edils es comprometen a la governabilitat de la ciutat durant els pròxims 4 anys, fent valdre així la voluntat de la ciutadania que majoritàriament, 1.911 vots entre ambdues forces, han optat per seguir apostant per polítiques centrades en les persones i la millora sostenible de la ciutat. Una Majoria Absoluta que donarà estabilitat al Govern que es conformarà en els dies que venen.

    Les regidores i els regidors del PSPV-PSOE i Compromís han acordat investir a Alejandro Quilis Moscardó com a Alcalde en el Ple de Constitució de la legislatura d’aquest dissabte 17 de juny. Així com, investir a mitjan legislatura a una candidata o candidat del Partit Socialista d’Albaida.

    Les dues forces polítiques treballen en un acord de Govern ampli que done estabilitat al consistori de manera transparent, participativa i amb diàleg constant amb la resta de forces polítiques i la ciutadania.

    En els pròxims dies es traslladarà la composició del nou equip de govern i els eixos programàtics per a aquesta legislatura que ara comença.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

    La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -