20/04/2024 - 5:11
Més

    Aixi serà la zona verda de Sant Rafel creada atenent les demandes veïnals

    Altres notícies

    L’Ajuntament d’Ontinyent presentava ahir als veïns del barri de Sant Rafel el disseny final de la nova zona verda del barri, creada atenent les demandes del veïnat en la parcel·la adequada atent el procés “Ontinyent Participa 2016”. El regidor de Territori, Jaime Peris, i la regidora de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, participaven en una reunió amb els veïns de Sant Rafel que donava continuïtat a l’assemblea oberta que tenia lloc el passat mes d’abril, i en la que els prop de 80 assistents feien suggerències per a aquest espai ubicat entre el Centre de Salut i el Centre de Dia d’Alzheimer.

    Jaime Peris destacava que el procés que envolta la creació d’aquest espai “és un exemple perfecte de foment de la participació ciudadana, i suposa un nou pas en l’aposta del Govern d’Ontinyent per implicar a la ciutadania en la presa de decisions municipals. Si el procés Ontinyent Participa ja és una iniciativa pionera en aquest sentit, aprofitant que esta proposta va estar presentada per l’Associació de Veïns del barri, hem volgut fer un pas més enllà i donar-los la possibilitat de triar fins i tot els detalls de l’execució de les obres”, manifestava.

    Cal recordar que en un primer encontre el propi alcalde, Jorge Rodríguez, va presentar als representats veïnals la possibilitat de triar entre 3 projectes diferenciats elaborats per altres tants arquitectes locals. Posteriorment tenia lloc una assemblea on els veïns optaven per fer modificacions en una d’estes propostes, i finalment en la reunió d’ahir es presentava la proposta definitiva.

    El regidor valorava positivament l’aposta veïnal per un projecte que comporta un menor moviment de terres, el que servirà per estalviar costos i poder destinar més diners a equipament en jocs infantils, aparells d’exercicis per a majors i elements de mobiliari. Altra particularitat serà que les 50 places d’estacionament previstes es repartiran íntegrament pel perímetre de la zona verda, aspecte en el que va haver unanimitat per part dels i les assistents. Des del col·lectiu veïnal, al seu torn, s’ha valorat molt positivament la iniciativa del Govern d’Ontinyent d’obrir a la participació ciutadana també els detalls de l’obra.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -