29/03/2024 - 8:42
Més

    Agullent inicia unes obres per millorar la xarxa pluvial

    Altres notícies

    L’Ajuntament d’Agullent ha començat unes obres de millora i ampliació de la xarxa de recollida d’aigües pluvials al llarg del carrer Vicent A. Espí, que suposen la substitució de tota la canonada principal i la col·locació de tres gran reixes al paviment, en els punts de confluència amb els carrers confrontants.  L’objectiu d’aquesta intervenció, que s’està realitzant mitjançant fons de la Diputació de València, és garantir la correcta evacuació de l’aigua de pluja, doncs en dies de fortes precipitacions es generen acumulacions d’aigua en la superfície del carrer, no només dificultant el bon ús dels vials, sinó també el pas dels vianants.

    La intervenció s’està aprofitant per a renovar les connexions de les xarxes d’evacuació de les aigües pluvials d’aquesta àrea, que ara per ara estaven desviades cap a la xarxa de fecals, i per tant anaven cap a la depuradora, enlloc de desviar-se directament cap al riu. L’actuació finançada per la Diputació, que té un pressupost de 60.000€, incidirà en millorar la qualitat de vida dels veïns de la zona.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -