29/03/2024 - 16:07
Més

    4 Alcaldes del PSOE repeteixen per encapçalar les candidatures a alcalde en la Vall d’Albaida

    Altres notícies

    Vicent Gomar tornarà a encapçalar la candidatura socialista a La Pobla del Duc, alcalde des de 2011. Gomar aspira a revalidar el seu mandat per quarta legislatura consecutiva.

    Vicent Gomar “Continue creient en una Pobla del Duc millor i lluitaré per aconseguir-ho. Volem fer del nostre poble un lloc ple d’oportunitats i èxits. Les potencialitats, sols eixen d’escoltar i treballar amb tots els agents del poble per transformar-lo i fer-lo avançar. Continue en forces per treballar per La Pobla del Duc. HI ha que continuar treballant per la agricultura, la indústria, els serveis i eñ comerç i no hi ha temps a perdre, ni per fer expereiments.

    Fede Vidal serà el candidat socialista a Alfarrasí, alcalde dones de 2015, Vidal aspira a renovar el suport de la seua població per a encara el tercer mandat consecutiu.

    Fede Vidal: “La millora que ha experimentat el nostre poble des de 2015 ha sigut espectacular gràcies al treball de tots. Però un poble mai s’acaba de construir. Vull continuar el treball que portem en marxa; però vull fer-ho encara millor. Vull un Alfarrasí més viu i amable, sostenible i habitable per conviure. Vull una societat solidària i compromesa. Un Alfarrasí que manté la identitat perquè no vol ni pot renunciar al seus orígens, que viu el present intensament, però que mira cap el futur amb moltes ganes. Un futur que hem de construir entre tots de forma participativa i transparent. Un futur on els protagonistes han de ser els veïns i les veïnes, amb les seues idees, la seua il.lusió i la seua força. Un futur on tots sumen i per a tots.”

    Diego Ibañez, tornarà a encapçalar de nou la candidatura dels socialistes per quarta convocatòria electoral consecutiva, Ibañez alcalde dones de 2011, aspira a continuar treballant pel seu poble Bèlgida durant 4 anys mes.

    Diego Ibañez: “Les persones, la sostenibilitat, l’ocupació són els pilars fonamentals e importants que ens permetran fer avançar el nostre poble com es mereix, i son els principals eixos per continuar fent avançar Bèlgida. Estem convençuts que Bèlgida mereix més, els nostres fills s’ho mereixen, continuar avançant sen se mirar enrere. Disposat a renovar el projecte. Fent una eina útil, alló que ens proposem, a través dels valors de totes i tots.”

    Catia Lopes, encapçalarà la candidatura socialista a Benissuera després que en 2019 substituís al anterior alcalde Antonio Soler. Per tant, Lopes pretén revalidar el mandat per segona vegada consecutiva per als pròxims 4 anys

    Catia Lopes: “Pensem, que comença una nova etapa d’esperança. Mirem el futur amb optimisme, un any en què la ciutadania decidirà si vol continuar recuperant.nos, ajudant-nos entre totes i tots a rellançar Benissuera.  És moment d’il·lusionar-nos junts per millorar Benissuera”

    En paraules del secretari comarcal Fede Vidal ; “Gràcies a la gran faena que realitzem des dels Ajuntaments, amb aquests companys i companyes en els governs municipals, i des de l’arribada a la Generaliat del president Ximo Puig, la Comunitat Valenciana ha fet un salt molt important en tots els àmbits repercutint en la millora de la vida dels valencians i de les valencianes. I aqueixa millora també s’ha notat a la comarca de la Vall d’Albaida. La ciutadania, coneix de manera clara i directa, el gran progrés que ha suposat que el PSPV governe als seus pobles i en el Consell, s’ha aconseguit avançar en comparació amb la desastrosa situació que hi havia quan governava la dreta, només cal comparar l’evolució del 2015 amb l’actualitat.”

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

    Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -