Una delegació equatoriana visita Ontinyent dins el projecte “In/Sostenible”

Representants de la Cooperativa Artesanals i el Govern Autònom del Cantón Biblián (Equador) han visitat hui Ontinyent per reunir-se amb l’Alcalde, Jorge Rodríguez, al marc de la gira per la comarca que estan fent dins el projecte “In/Sostenible-Camí cap a la sostenibilitat” del Fons Valencià per la Solidaritat. 

En concret, en la reunió amb l’alcalde, el regidor coordinador d’Educació i la regidora de Cooperació, Katty Ushiña, han participat Martha Lema Lema vicepresidenta del Consejo de Administración de la Cooperativa “Padre Rafael González Cooproparago” del Cantón Biblián; Lourdes Cárdenas Romero 1ª vocal, de la mateixa Cooperativa; i Estefanía Crespo Tècnica de Recolzament Social del Govern Autònom Descentralitzat del Cantón Biblián; que acudien acompanyades per Natalia Enguix, tècnica d’Educació per al Desenvolupament del Fons Valencià. 

Al marc d’aquest projecte, des del passat dia 12 i fins el 28 de febrer, les dues arteanes de la cooperativa equatoriana, dedicades a l’art de la Paja Toquilla”, donen a conèixer en xerrades, reunions i entrevistes als mitjans de comunicació com és la realitat de les dones del Sud i el projecte d’enfortiment soci-productiu que es porta desenvolupant en la cooperativa des de l’any 2015, amb l’ajuda del Govern Autònom Descentralitzat del Cantón de Biblián i el FonsValencià per la Solidaritat.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent proposa una taula de diàleg per reforçar la convivència i seguretat a la plaça Ausiàs March

Aquest dijous, el grup municipal Compromís per Ontinyent ha explicat en una roda de premsa …