La regidoria de Transport Públic de l’Ajuntament d’Ontinyent està procedint a la unificació i adequació de la imatge de les 11 marquesines existents a les parades del recorregut del bus urbà. La regidora de l’àrea, Inma Ibàñez, destacava que “es tracta d’una nova acció dins la línia encetada de promoure la mobilitat sostenible i concretament la utilització del transport públic, un servei que volem que siga el mes còmode possible per a les persones usuàries”, assenyalava.

En concret, s’estan invertit al voltant de 10.000 euros en una sèrie de millores que inclouen la neteja a fons i la incorporació de nous vinils amb els horaris i llistat de les parades, unificant una imatge que fins ara presentava diferències en els diferents punts. Ibàñez avançava que a estes millores s’afegirà pròximament la incorporació de nous panells digitals que informaran d’aspectes com l’actualització del temps d’espera previst fins l’arribada del següent bus. A més a més, està procedint-se a l’estudi de la possible implantació d’una nova línia del bus urbà que arribaria al polígon industrial de l’Avinguda del Tèxtil.

La regidora avançava que als propers dies el consistori farà públic un balanç del funcionament d’un servei que definia com a “eficient, sostenible i igualitari”, i que va tindre un punt d’inflexió amb la posada en marxa de la seua gratuïtat fa ara dos anys. Entre les millores més destacades des d’aleshores en la prestació del servei cal recordar la posada en marxa la incorporació el passat mes de juny de dos microbusos de baixes emissions, personalitzats per afavorir l’ús per persones majors o amb mobilitat reduïda.