13/07/2024 - 12:00
Més

  Sanitat ultima l’adjudicació d’obres que amplien a més de 50 milions la inversió final en el nou hospital d’Ontinyent

  Altres notícies

  La Conselleria de Sanitat està ultimant l’adjudicació d’obres que ampliaran a més de 50 milions la inversió final en el nou hospital d’Ontinyent. Així es confirmava en la reunió mantinguda aquest matí per l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez amb el gerent de l’Àrea de Salut Xàtiva-Ontinyent, Juan Manuel Campos, en la que també participaven els regidors de Territori (Oscar Borrell), Política per a les Persones (Paula Soler), així com la directora de l’Hospital Mª José Dasca; membres del Departament de Salut i tècnics encarregats de les obres del nou Hospital.

  En l’encontre s’exposava que ja es compta amb una proposta d’adjudicació per a les obres d’adequació i muntatge dels espais destinats a Cafeteria, Cuina, Àrea d’Esterilització, Quiròfans i Sales Blanques, que va eixir a concurs per un import de 6’9 milions d’euros, repartits en 5 lots. Una volta adjudicades les obres, estes tenen un termini màxim d’execució de 5 mesos. A més a més, s’ha procedit des de novembre a les adjudicacions totals i parcials diversos lots i paquets per a equipament per un import superior al milió d’euros, per a a aparells de diganòstic com electrocardiograma, aparells d’oftalmologia, odontologia, colposcopia, endoscopia, otorriniolaringologia i instrumental divers; a més del subministrament istal·lació i posada en marxa d’elements relatius a l’equipament de vigilància.

  Amb estes inversions tot apunta a van a ser més de 50 milions d’euros els que supose el cost final del nou hospital, una xifra notablement superior als 42 milions que estaven previstos el passat mes de juny tot i haver afegit el cost de l’aparell de resonància magnètica. Jorge Rodríguez destacava al respecte que “això demostra que encara quedava molta feina per fer al nou hospital i confirma la voluntat del nou Govern Valencià d’atendre les nostres peticions per comptar realment amb el millor Hospital possible, després de tants esforços com hem fet des de la ciutat tots estos anys perquè així fora”.

  Els regidors de Territori i Política per a les Persones coincidien en assenyalar que els equipaments i la reordenació d’espais que quedaven pendents “són esencials per al bon funcionament de l’hospital”. En l’encontre també es tractaven detalls al voltant de la implantació de serveis com els destinats a Salut mentals o l’Unitat d’Atenció a Danys Cerebrals pionera a les comarques centrals, que permetrà atendre pacients derivats del propi departament i de localitats com Alcoi o Gandia.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -