12/04/2024 - 13:46
Més

  Restablert el servei “Ontibici” amb explicacions programades “in situ” del nou sistema

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha reobert el servei “Ontibici”, el servei públic municipal de prèstec de bicicletes 100% elèctriques pioner a la provincia de València, que ha estat sotmés a diverses millores als equipaments i sistemes d’ús. A més a més, estos dies van a dur-se a terme explicacions “in situ” de les millores per a les persones usuàries.

  La regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, recordava que “són canvis que introduim per facilitar la gestió i ús del servei, unes modificacions que ha implementat l’empresa sense cost adicional per a l’Ajuntament, i amb les que volem donar un nou impuls perquè el servei no sols mantinga sinò que augmente les persones usuàries, dins l’aposta del Govern d’Ontinyent per la mobilitat sostenible”.

  Així, l’empresa Mobilitat Urbana Sostenible S.L.U. (MOVUS), ha procedit a l’eliminació els punts de càrrega fixes, pasant a ser totes les estacions virtuals, ampliant-se aquestes en un 50%, d’un total de 16 estacions a 24. Les noves estaran ubicades a l’Avinguda d’Almansa/Poeta Joan Vimbodí; Casa de Cultura de Sant Rafel; Carrer Trebanelles (Orutjol); el nou Hospital; el parc Vicent Andrés Estellés; encreuament Jaume I/Rafael Juan Vidal; encreuament Martinez Valls amb Pius XII; i al número 8 del carrer Salvador Tormo.

  Dels 124 “nodes d’estacionament” es passa als 144, i no cal recàrrega en cap punt, sinó que el sistema de manteniment logístic s’ocuparà de canviar les bateries quan es detecte que s’esgoten. Igualment, la nova interfaç farà més fàcil el procés d’inscripció. Pel que fa a les 57 noves bicicletes, del model “Nextbike”, a més de  comptar amb una presència més robusta incorporen contakilòmetres digital i presenten un pedaleig més estable, a més de mantenir altres detalls com rodes antipunxada, absència de marxes i un suport per al telèfon mòbil.

  L’explicació “in situ” de les millores serà duta a terme per personal tècnic dimarts 5, de 12-14h en les estacions d’ontibici de Paduana i de Sant Rafael; de 17-18h en l’estació d’ontibici del Conservatori (plaça Coronació);  dijous 7, de 12h-14h en l’estació d’avinguda Albaida; i dilluns 11, de 12-14h i 17-18h en l’estació d’Ontibici de la Universitat. Aquest calendari podria ampliar-se, i es recorda que les persones usuàries també poden acudir al departament de Medi Ambient de l’Ajuntament per consultat qualsevol dubte.

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -