20/05/2024 - 5:36
Més

  Quatre orquestres complementaran els actes centrals de la «Setmana Gran» de Moros i Cristians

  Altres notícies

  Fins a quatre populars orquestres i doscomòbils disposades per l’Ajuntament d’Ontinyent complementaran els actes centrals de la «Setmana Gran» de Moros i Cristians, de dijous 24 a diumenge 28. Totes elles actuaran al pàrking de Paduana, el mateix escenari on hauran tingut lloc dimarts i dimecres les actuacions de “Ontinyent en Concert”, i que serà un dels punts neuràlgics de l’activitat lúdica als propers dies en la ciutat.

  La regidora de festes, Àngels Muñoz, explicava que “són actuacions que van a portar molta festa i bon ambient, que venen avalades per la seua trajectòria i gran acollida en moltes localitats, i que suposen un atractiu més per a aquest retorn de les festes de Moros i Cristians després de dos anys de pausa per la pandèmia”. La primera d’estes orquestres serà “Eufòria”, que actuarà en la nit dels Alardos, a la mitjanit de dijous a divendres des de les 00:30, amb una potent i dinàmica posada en escena i un repertori variat. En la nit de l’Entrada, divendres, també des de les 00:30, es comptarà amb la “Discomòbil Montecarlo”, de la mà de la coneguda productora valenciana.

  En la nit de dissabte a diumenge, dia de la processó de baixada del Crist, tindrà lloc a partir de la 01:00 la “Kraken Monster Party”, un espectacle discomòbil ambientat en el món marí que inclou música, actors, ballarins, gogós, dee-jays i un potent show de llum i so. Finalment, la nit de diumenge a dilluns, a les 00:30, dia de la processó del Crist, actuarà l’orquestra “Seven Crashers”, amb músics i vocalistes de gran experiència que combinaran els èxits dels moment amb temes clàssics del pop-rock nacional i internacional. Estes quatre nits, a més, es comptarà al mateix lloc amb servei de barres a càrrec de l’associació d’hostelers AHVAL.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -