El primer concert del Mig Any fester, estrena 4 peces musicals

0

Avui diumenge 16 de febrer, el teatre Echegaray d’Ontinyent acollia el primer dels dos concerts de la celebració del Mig Any fester.

En aquesta ocasió, durant el transcurs del concer musical a càrrec de l’Agrupació Musical d’Ontinyent, s’han presentat 4 peces musicals.

Saó, pas masero dedicat a Justo Alcaraz Sanchis, el primer tro de la comparsa Llauradors, ha estat composada per Cèsar Roig Espi, pretén transmetre l’alegria i bon fer del llaurador mitjançant les seues melodies fresques i acolorides.

Samarcanda, marxa mora. Sanmarcanda és una ciutat antiga i imperial, patrimoni cultural de la humanitat. Punt clau de la ruta de la seda entre Xina i Europa. La joia arquitectònica de la ciutat és la plaça Rejistán. Peça del capitá moro Alberto Climent dedicada a la seua dona Cristina i les seves filles Carla i Marta. Peça composada per Saül Gómez Soler.

Assumpta, marxa cristiana dedicada a Assumpta Gil Conejero, primer tro de la comparsa Cruzados. Regal del seu marit, els seus pares i la resta de la seua família. Composada per Francesc Nadal Canales.

Fidelis Abdala, marxa de processó. Dedicada al capitá moro Alberto Climent per part del seu germà Josele. Peça composada per Saül Gómez Soler.

Publicitat