El primer concert del Mig Any fester, estrena 4 peces musicals

Avui diumenge 16 de febrer, el teatre Echegaray d’Ontinyent acollia el primer dels dos concerts de la celebració del Mig Any fester.

En aquesta ocasió, durant el transcurs del concer musical a càrrec de l’Agrupació Musical d’Ontinyent, s’han presentat 4 peces musicals.

Saó, pas masero dedicat a Justo Alcaraz Sanchis, el primer tro de la comparsa Llauradors, ha estat composada per Cèsar Roig Espi, pretén transmetre l’alegria i bon fer del llaurador mitjançant les seues melodies fresques i acolorides.

Samarcanda, marxa mora. Sanmarcanda és una ciutat antiga i imperial, patrimoni cultural de la humanitat. Punt clau de la ruta de la seda entre Xina i Europa. La joia arquitectònica de la ciutat és la plaça Rejistán. Peça del capitá moro Alberto Climent dedicada a la seua dona Cristina i les seves filles Carla i Marta. Peça composada per Saül Gómez Soler.

Assumpta, marxa cristiana dedicada a Assumpta Gil Conejero, primer tro de la comparsa Cruzados. Regal del seu marit, els seus pares i la resta de la seua família. Composada per Francesc Nadal Canales.

Fidelis Abdala, marxa de processó. Dedicada al capitá moro Alberto Climent per part del seu germà Josele. Peça composada per Saül Gómez Soler.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Trocamba Matanusca estrena peça musical, gravada des del confinament

La Trocamba Matanusca, una brass band de fusió balcànica de les comarques centrals valencianes, va …