12/06/2024 - 20:09
Més

  Ontinyent requerirà als propietaris de dues cases del Carrer Major en mal estat perquè les sanegen

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent farà requeriments als propietaris de dues cases del conegut com a “Carrer Major” (en concret, les ubicades al nº18 del Carrer Gomis i el nº40 del Carrer Maians) perquè les sanegen. Després de rebre advertència sobre possibles enderrocs interiors en estos edificis, tècnics municipals es desplaçaven aquest dimarts als mateixos, on tant ells com els bombers del parc d’ontinyent constataven que no havia perills per als vianants a la via pública.

  Tot i això si s’apreciaven alguns danys a les plantes baixes dels edificis, raó per la qual l’Oficina Tècnica municipal està recabant informació sobre l’estat dels immobles, per avaluar la necessitat d’actuacions per part dels propietaris per garantir la seguretat i/o salubritat de l’immoble. A tal efecte, està previst utilitzar un dels drons amb què compta l’Ajuntament, i amb els que opera la Policia Local, per tal d’analitzar l’estat de les cobertes.

  Des de l’Ajuntament es recordava que l’obligació sobre el manteniment del bon estat dels edificis correspon a les persones o entitats propietàries, i que per poder dur-se a terme intervencions subsidiàries (en cas de ser necessàries) s’ha de dur a terme una sèrie de tramits legals previs, entre els que estan, entre altres, el requeriment a la propietat i el compliment dels terminis establerts.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -