21/04/2024 - 18:19
Més

  Ontinyent procedirà en novembre a la renovació de les 57 bicicletes de “Ontibici” i a la millora del sistema de gestió del servei

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent procedirà en la segona quinzena de novembre a la renovació de les 57 bicicletes de “Ontibici”, el servei públic municipal de prèstec de bicicletes elèctriques, així com a la millora del sistema per facilitar la gestió i ús del servei.

  La regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, recordava que “amb aquest servei al que hem estat pioners, ja que cap altra ciutat valenciana i poques d’Espanya compten amb un prèstec de bicicletes exclusivament elèctriques. Ara ha arribat el punt en el que és convenient fer alguns canvis per millorar-lo, amb noves i alguns canvis al sistema que no van a suposar cap cost adicional per a l’Ajuntament, i no alteraran les condicions del contracte”, apuntava.

  D’aquesta manera, l’empresa Mobilitat Urbana Sostenible S.L.U. (MOVUS), renovarà la flota de 57 bicicletes amb altres tantes, que a més de comptar amb una presència més robusta, incorporen contakilòmetres digital i presenten un pedaleig més estable, a més de mantenir altres detalls com rodes antipunxada, absència de marxes i un suport per al telèfon mòbil.

  Pel que fa als canvis en el sistema de gestió, s’eliminaran els punts de càrrega fixes, pasant a ser totes les estacions virtuals, i ampliar-se aquestes en nombre, passant de 16 estacions a 22. A més a més es comptarà amb més nodes d’estacionament, dels 124 actuals fins a 132. No caldrà recàrrega en cap punt, sinó que el sistema de manteniment logístic s’ocuparà de canviar les bateries quan es detecte que s’esgoten.

  Una mostra amb 5 unitats dels nous models podran ser provats per la ciutadania el proper dissabte 28 d’octubre, coincidint amb una nova edició del “Park(ing) Day”. El servei s’interromprà des del dilluns següent (30 d’octubre) i durant la primera quinzena de novembre, quan es procedirà als canvis previstos. Les persones usuàries rebran una compensació tant pels problemes de connexions amb el sistema que s’han registrat als últims mesos en el servei, com per esta interrupció temporal per posar en marxa el nou i millorat sistema.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -