21/04/2024 - 16:01
Més

  “Ontinyent Participa” comença dilluns una nova edició amb l’obertura del termini per presentar propostes

  Altres notícies

  “Ontinyent Participa”, el procés de participació ciutadana impulsat pel Govern d’Ontinyent, començarà el proper dilluns 19 de febrer una nova edició amb l’obertura del termini per presentar propostes, fase que es perllongarà fins al 4 de març.

  L’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez i la regidora de Participació Ciutadana, Inma López, animaven al veïnat “a plantejar les seues idees a www.ontinyetparticipa.es, per seguir millorant la ciutat”. Tant el primer edil com la regidora destacaven la bona acollida que té habitualment el procés, que en l’última edició va superar els 5.400 vots, “una gran implicació que suposa el 17% de l’univers de votants, quan altres municipis amb procesos semblant no pasen del 4%”.

  Una resposta que Inma López vinculava “a l’alt grau d’execució de les propostes, executades en quasi la seua totalitat, a excepció d’un parell relatives a enllumenat LED i a la Senda de la Font de la Puríssima, que en breu van a ser realitat”. En l’històric acumulat, es compta ja amb 38 projectes escollits des de 2014 per valor de 4’5 milions d’euros i 43.000 votants en les 9 edicions realitzades.

  Inma López destacava que “apostar pels pressupostos participatius és una manera de democratitzar la ciutat, en la que més enllà de dedicir el destí de part del pressupost municipal, s’ofereix a la ciutadania la possibilitat de mostrar les seues inquietuds. Agraïm la confiança rebuda tots estos anys en aquest procés i animem a totes i tots en continuar implicant-se”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -