21/07/2024 - 0:11
Més

  “Ontinyent Participa” arranca la fase de votacions duplicant la participació inicial de l’edició anterior

  Altres notícies

  “Ontinyent Participa”, el procés posat en marxa pel Govern d’Ontinyent perquè el veïnat trie actuacions municipals a executar a la ciutat, iniciava aquest diumenge 8 de gener la fase de votacions a un ritme que duplica la participació inicial de l’edició anterior: a les primeres 24 hores ja havien votat 2.500 persones, una participació que duplica la registrada al mateix periode en l’edició anterior.

  Així ho confirmava la regidora de Govern Obert, Natàlia Enguix, qui visitava aquest dilluns el punt de dinamització de la campanya al mercat municipal, acompanyada per la regidora de Ciutadania, Virtudes González. Enguix recordava que el termini de votació es perllongarà fins al dia 22 de gener a la web https://www.ontinyentparticipa.es, comptant-se també amb la presència de les dinamitzadores en diferents punts de la ciutat als propers dies per ajudar a votar i informar de les propostes: “animem a totes aquelles persones empadronades a la ciutat i que tinguen més de 16 anys a sumar-se i aprofitar esta oportunitat que tenim totes i tots per triar la ciutat que volem i que esta siga una realitat”, manifestava.

  La regidora de Ciutadania, Virtudes González, se sumava a esta crida a la participació, “i que la gent puga decidir d’entre les 10 propostes finalistes quines 5 consideren prioritàries, una participació que és allò que li dona sentit a aquest procés i per a la que anem a donar les màximes facilitats, amb accions com esta dinamització al mercat”, explicava. Les propostes es poden consultar a la web www.ontinyentparticipa.es així com a les xarxes socials de l’Ajuntament d’Ontinyent on es pot veure un audiovisual on les persones proposants exposen les seua propostes i els motius pels quals consideren que la ciutadania ha d’escollir-les.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -