Ontinyent lliura a la Guàrdia Civil 100 mascaretes del Clúster Tèxtil Sanitari

0

L’alcalde d’Ontinyent Jorge Rodríguez, ha lliurat aquest matí un centenar de mascaretes amb protecció premium a la Guàrdia Civil d’Ontinyent. El primer edil, acompanyat pel regidor de Seguretat Ciutadana, Pepe Gandia, feia lliurament efectiu de les mascaretes al tinent Eduardo Degrado i al sargent Eladio Balbín, que les rebien per posteriorment distribuir-les entre els seus companys i companyes a la caserna de la ciutat.

Les mascaretes, personalitzades amb el logotip de la Guàrdia Civil, són del mateix model ja lliurat als efectius de Policia Local, Policia Nacional i Protecció Civil, elaborades per una empresa ontinyentina del Clúster Textil Sanitari en base sempre a la norma UNE 0065:2020 de mascaretes higièniques reutilizables, llavables en aquest cas fins a un màxim de 80 voltes.

Les mascaretes tenen acabats especials i han estat elaborades amb fluor de carboni a altra concentració, que actua com a barrera hidrostàtica que impedeix que les microgotes travessen el teixit, i amb l’addició d’un biocida amb base d’ions de plata apte per al contacte directe amb la pell, que confereix una barrera de protecció bacteriana.

Publicitat