22/06/2024 - 22:23
Més

  Ontinyent inverteix més de 60.000€ en millores a diferents espais del Poliesportiu Municipal

  El regidor Ferran Gandia destaca que les actuacions que inclouen des de repintat de pistes fins adquisició de nou material atenen peticions expresses dels i les esportistes

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent a través de la regidoria d’Esports ha executat millores a diferents espais esportiu del Poliesportiu Municipal per valor de 66.000€.

  El regidor d’Esports, Ferran Gandia, visitava aquesta setmana les diferents millores executades on explicava que “l’esport és una inversió en salut. Per això, hem estat treballant per millorar les diferents infraestructures al Poliesportiu perquè la ciutadania puga fer esport en les millores condicions. Tant important és disposar de noves infraestructures com que les actuals estiguen en les millors condicions i adaptades a les necessitats esportives”.

  En concret, entre les millores executades es troba el canvi del sol de la pista poliesportiva (24.000€) i l’adquisició de 6 màquines per a la sala de musculació del “Pavelló Europa” (12.000€), la climatització i protecció de la sala judo on el Club Fondo-kan realitza la seua activitat esportiva (5.200€); l’adquisició d’un marcador electrònic per al trinquet municipal (4.000€); repintat de les dos pistes de tennis (8.600€); la reforma i millora de l’estructura i sostre del frontó cobert (2.000€); adquisició de nous matalassos per al rocòdrom del pavelló (6.500€) i reparació de la piscina dels més menuts (4.000€).

  El regidor Ferran Gandia incidia que aquestes actuacions executades amb pressupost municipal durant aquest 2023 atenen “peticions dels i les esportistes, que l’Ajuntament escolta per seguir fent de la nostra una ciutat de referència en l’àmbit esportiu a les comarques centrals”.

  Unes inversions que se sumen a les realitzades al Poliesportiu Municipal com ha sigut la millora de la eficiència energètica del “Pavelló Europa” que ha comptat amb finançament del programa de fons europeus FEDER-EDUSI o la remodelació de la piscina coberta, que compta amb un pressupost de 3,62 milions d’euros i una subvenció de 2,6 milions d’euros del programa Next Generation de la Unió Europea. Unes inversions que en paraules del regidor són una mostra de l’aposta del Govern d’Ontinyent per la pràctica esportiva i pels clubs locals.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -