21/04/2024 - 18:14
Més

  Nova il·luminacio eficient a la pujada a l’Estació, l’institut i el Cementeri

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent durà a terme durant les properes setmanes els treballs de renovació i ampliació de l’enllumenat de la pujada a l’estació de tren, l’institut de l’Estació i el Cementeri Municipal amb un total de 16 noves luminàries. Es tracta d’una actuació que va estar adjudicada a l’empresa local IBESA per un import de 36.210’54 euros més IVA, i que havia estat demandada per la ciutadania a l’última edició del procés “Ontinyent Participa”.

  El regidor de Territori, Óscar Borrell, explicava que esta actuació “permet millorar la seguretat i comoditat al pas nocturn en la zona. És una petició que havia fet la ciutadania i que en poc de temps es veurà executada a més amb equipaments d’enllumenat intel·ligent”, explicava. Borrell també destacava que la substitució en l’entorn de l’IES l’Estació de llums de sodi per LEDS de baix consum “millora un entorn on actualment s’està fent l’obra de major volum mai executada per l’Ajuntament, el nou institut al que es destinen 15 milions d’euros aportats per la Generalitat dins el Pla Edificant”.

  En concret, les 16 luminàries domotitzades són del model “Dènia” de 150 watts, i permeten programació remota, donen avisos en cas de malfuncionament, i permeten canvis en la intensitat de l’enllumenat, entre altres característiques. De les 16 luminàries, 7 seran instal·lades com a reforç de les existents a les immediacions de l’Estació i l’Institut, mentre que les 9 restants dotaran de llum el tram restant fins al cementeri, on fins ara no hi havia enllumenat públic. Les obres començaran la seua execució física coincidint amb les vacances escolars de Setmana Santa i Pasqua, per tal de reduir les molèsties a l’alumnat de l’IES l’Estació, estant prevista la seua finalització per a principis del mes de maig.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -