25/06/2022 - 12:16
IniciMedi AmbientNova convocatòria d’ajudes de fins a 300 euros per a fer elèctriques...

Nova convocatòria d’ajudes de fins a 300 euros per a fer elèctriques les bicis urbanes

L’Ajuntament d’Ontinyent ha llançat una nova convocatòria de subvencions per a la compra de bicicletes elèctriques i per a l’adquisició de kits de conversió de bicicletes urbanes en elèctriques.

La regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, explicava que “es tracta d’una línia d’ajudes que venim oferint als últims anys i que mantenim dins l’aposta del Govern d’Ontinyent per la mobilitat sostenible. Una aposta dins la qual també hem d’incloure una important acció d’impuls a la bicicleta com a mitjà de transport saludable, econòmic i no contaminant com és la posada en marxa del sistema de prèstec de bicis elèctriques urbanes, o la dotació dels nous autobusos urbans per potenciar el servei de bus urbà gratuït a la ciutat”.

La convocatòria d’ajudes, que es pot consultar a la web municipal www.ontinyent.es, contempla bonificacions de fins a 300 euros per a aquells que compren kits de conversió de bicicletes urbanes en elèctriques; fins a 300 euros per la compra de bicicletes elèctriques; i fins a 100 euros per la compra de bicicletes urbanes. L’import màxim serà de fins al 50% del cost de compra de l’objecte, que podrà haver estat adquirit des de l’1 de gener de 2022.

Podran sol·licitar aquestes ajudes les persones físiques empadronades en Ontinyent que no hagen sigut beneficiàries d’estes subvencions als 2 exercicis anteriors; a més no pot beneficiar-se més d’una persona de la mateixa unitat familiar, ni tampoc sol·licitar-se més d’una subvenció per persona. Igualment podran ser beneficiaries les persones jurídiques que acrediten tindre el seu domicili social o establiment obert en Ontinyent, amb la mateixa limitació que per a les persones físiques.

El termini de sol·licituds estarà obert fins al 15 de juliol de 2021. Una vegada el consistori valore les sol·licituds, aquells que obtinguen la subvenció hauran de presentar les factures de compra.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Popular

Comentaris recents