29/09/2022 - 13:45
IniciOntinyentMés de 300 ontinyentins i ontinyentines utilitzen el servei del bus a...

Més de 300 ontinyentins i ontinyentines utilitzen el servei del bus a la platja

Més de 300 ontinyentins i ontinyentines s’han acostat durant juliol i el primer diumenge d’agost a la platja de Gandia gràcies a la iniciativa municipal “Els diumenges a la platja” coordinada des de la regidoria de Transport. Aquesta iniciativa s’ampliava per primera vegada aquest any també al mes de juliol el que en paraules de la regidora de l’àrea, Inma Ibáñez, “ha estat un èxit. Eren moltes les persones que ens demanaven ampliar el servei i, enguany, la situació de la pandèmia ens ho ha permès”.

Així, les persones interessades encara poden gaudir d’aquesta iniciativa el proper diumenge 14 i diumenge 21 d’agost adquirint el seu tiquet pel preu simbòlic de 5 euros per al viatge d’anada i tornada.  Ibáñez animava a la ciutadania a aprofitar aquesta oportunitat “que no sols facilita el desplaçament a la platja a persones que no tenen possibilitat o independència per fer-ho, sinó també al jovent que gaudeix d’un diumenge divertit i ho fem, a més, d’una manera més sostenible que en cotxe”, remarcava.

L’eixida per als dos últims diumenges d’agost és a les 9:00 hores i l’ arribada a les 20:00 hores a la nova parada de bus situada al recinte firal, darrere del Centre de Salut de l’Avinguda d’Albaida. Els tiquets es podran replegar de dilluns a divendres a la Casa de Cultura en horari de 10 a 14 hores, podent ampliar-se la informació al telèfon 634798894.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents