30/05/2024 - 14:01
Més

  “Majors Actius” continua l’activitat amb una nou “café amb l’alcalde” i una visita al jaciment de les Alcusses

  Altres notícies

  La programació de tardor de “Majors Actius”, el programa impulsat per l’Ajuntament per afavorir l’envelliment actiu i saludable de les persones majors de 55 anys, es reprenia estos dies amb una visita al jaciment arqueològic de les Alcusses i una nova de les trobades de l’activitat “un café amb l’alcalde” a l’Ajuntament.

  La regidora de Majors Actius, Inma López, participava el passat diumenge al desplaçament amb visita guiada al poblat íber de la Bastida de les Alcusses (a Moixent) després del qual les més de 20 persones assistents participaven a una cata de vins al celler del Roure. Per altra banda, aquest dimarts tenia lloc la segona sessió de l’activitat “una café amb l’alcalde”, per la qual prop d’una desena de persones es reunien amb Jorge Rodríguez per tractar qüestions d’interès relatives a la ciutat, a les persones majors i al programa, una sessió en la que també participaven les regidores Inma López i Sayo Gandia.

  Quant a les properes activitats, estes inclouran una visita urbana guiada pels indrets més destacats d’Ontinyent (23 de novembre); i altra al parc natural de la Font Roja (14 de desembre); o un taller inclusiu de manualitats de Nadal en colaboració amb el Centro Ocupacional José Antonio Bodoque (18 de desembre). A més a més es compta amb tallers d’anglés al Centre Cívic de Sant Josep (cada dimarts de 9 a 10); o de Neurofelicitat també al mateix espai (cada dimecres de 16:30 a 18:30).

  Inma López animava a participar a les activitats, i recordava que per a la reserva de places o per a ampliar la informació sobre la programació es pot telefonar de 10:00 a 13:00 hores de dilluns a divendres al 674753038.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -