21/04/2024 - 17:47
Més

  “Majors Actius” aborda a Ontinyent les claus de les “zones blaves” amb alta longevitat i qualitat de vida

  Altres notícies

  “Majors Actius”, el cicle d’activitats impulsat per l’Ajuntament d’Ontinyent per a persones majors de 55 anys, abordarà esta setmana les claus de les “zones blaves”, àrees geogràfiques en les quals la població aconsegueix una alta longevitat amb molt bona qualitat de vida i baixos índexs de discapacitat. Serà dins la conferència “Envelliment Exitós”, que impartirà aquest dijous des de les 19:00 hores a la Sala Gomis la psicòloga i professora titular del Departament de Psicologia Evolutiva de la Universitat de València (UV), Esperanza Navarro.

  El regidor de Majors Actius, José Rafael Sanchis, explicava que “quan s’estudien els llocs del món amb estes característiques, s’observa que no es corresponen ni amb un alt nivell econòmic o sociocultural, ni amb una assistència sanitària altament especialitzada. En esta conferència podrem saber quines quines variables estan presents en eixos entorns i estils de vida, per a intentar transposar-los a la nostra pròpia vida diària”, assenyalava.

  Sanchis recordava que la programació de “Majors Actius” també inicia aquesta setmana els Tallers de Benestar Emocional que tindran lloc fins a maig en l’aula 102 de la UNED impartits a les 16:30 hores per la treballadora social Verònica Piqueras, i que a finals del present mes tindrà lloc el primer dels viatges culturals previstos per a aquest semestre, concretament serà el dia 24 de febrer a l’Albufera de València. Igualment, es mantenen aquest mes les activitats lúdic-esportives organitzades als parcs públics. Per a la reserva d’activitats i ampliar la informació sobre la programació es pot telefonar de 10:00 a 12:00 hores de dilluns a divendres al 674753038.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -