25/09/2022 - 22:03
IniciOntinyentL'EMCORP finalitza la seua activitat després de més de 35 intervencions en...

L’EMCORP finalitza la seua activitat després de més de 35 intervencions en edificis

Les 6 persones contractades per l’Ajuntament d’Ontinyent amb ajuda del Consell dins el programa EMCORP a la ciutat han finalitzat la seua activitat, després de 6 mesos de treballs en espais i edificis públics. Els efectius van estar contractats amb una subvenció autonòmica de 84.602,22 € i seleccionats pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació.

Els dos ajudants de biblioteca, conserge i la TASOC durant aquest temps han realitzat serveis de dinamització i interès general per millorar l’atenció a la ciutadania així com el funcionament general de l’administració. Així mateix, els dos oficials d’obra contractats han realitzat més de 35 actuacions de reparació de carrers i acerats, així com de manteniment i neteja de camins, espais i col·legis públics.

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicava que “s’han realitzat actuacions de les denominades com a menors, però que és important que es facen per millorar la seguretat, comoditat i imatge de la ciutat. Són accions que a sovint poden resultar poc visibles però que són molt necessàries”, assenyalava.

Redacció TVDO
Redacció TVDO//www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents