La Sala Gomis s’adapta per celebrar el primer plenari municipal post-Covid-19

0

La Sala Gomis acollirà aquest dijous el primer plenari presencial després de la pandèmia de la Covid-19. En aquest sentit, s’estan ultimant els preparatius d’un dispositiu que contempla la dotació d’espais separats per garantir la distància interpersonal d’1,5 metres de la corporació municipal.

A tal efecte, s’ha habilitat l’escenari principal amb 10 taules, cadascuna de les quals compta amb dos cadires que seran ocupades pels diferents regidors i regidores complint amb la mesura de distància social. Tot i això, l’ús de la mascareta serà obligatori en tot moment per garantir la protecció de totes i tots.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, recordava que “durant la pandèmia no hem deixat de celebrar cap plenari, el que ens ha permès aprovar mesures econòmiques contra la Covid-19” i incidia que “la transformació que estem duent a terme a la Sala Gomis demostra que podem mantenir l’activitat diària si complim amb les mesures sanitàries”.

Així mateix, la Sala Gomis compta amb un sistema de megafonia i connexió a Internet el que garantirà la retransmissió en directe d’aquest plenari a través dels canals oficials de l’Ajuntament d’Ontinyent, com ve sent habitual. El plenari també estarà disponible al canal oficial de Youtube de l’Ajuntament per al seu visionat en qualsevol moment. D’altra banda, es permetrà de nou l’assistència de la ciutadania com venia fent-se al Palau de la Vila, però amb limitació d’aforament, obligatorietat de mascareta i mantenint la distància interpersonal.

Publicitat