La reurbanització del carrer Pintor Segrelles permetrà duplicar l’espai per a vianants

0

Les obres de la segona fase de la reurbanització del carrer Pintor Segrelles suposaran completar un augment de 1325 a 2711 m2 d’espai per a vianants. El regidor de Territori, Joan Sanchis, que visitava les obres acompanyats pels regidors Manuel Cuesta (Serveis Municipals) i Sayo Gandia (Sostenibilitat) explicava que aquest 50% més de voreres “mostra clarament quina és l’aposta que fem per tenir una ciutat més accessible, segura i còmoda per al trànsit peatonal, una aposta per la mobilitat sostenible on volem que tot el món puga circular amb facilitat gaudir de la via pública com a espai de convivència”, manifestava.

Les obres iniciades aquest mes de setembre es preveu que estiguen a punt abans de final d’any, i tenen un pressupost de 324.000 euros, comptant-se amb una subvenció del Fons Europeu de Desenvolupament Regional arribada a través de l’IVACE, depenent de la Generalitat Valenciana. L’actuació s’efectua per part de l’empresa local Construcciones Francés al tram des de l’encreuament entre els carrers José Iranzo i Músic Casanova, homogeneitzant aquest tram amb les millores executades la primera fase entre el carrer Martínez Valls i José Iranzo.

Les accions previstes contemplen la referida ampliació de les voreres amb estacionament en cordó als dos costats; renovació del paviment per altre de més qualitat; substitució i millora del mobiliari urbà; dotació d’un enllumenat públic amb millor nivell d’enllumenat i en consonància estètica amb l’entorn; introducció de nou arbrat; soterrament de cablejat de telefonia, enllumenat i baixa tensió; o millora de l’equipament de senyalització comercial i urbana, entre altres millores.