36.000€ per restaurar la imatge de la Puríssima

La imatge de la patrona d’Ontinyent serà restaurada amb una neteja intensiva per ser preparada per a la festivitat del pròxim mes de desembre de 2018.

La restauració es durà a terme per dues empreses, una encarregada de la imatge i altra per a la fusta. Aquest treball compta amb un pressupost total de 36.000€, que han estat recaptats per la població. Tots els treballs que van a realitzar-se són estructurals, reforçant algunes peces com la sanefa de plata, es netejaran les joies, i s’eliminaran les taques produïdes per la falta de protecció.

Quant als treballs a realitzar a la fusta i al daurat, es tractarà el corcat, i s’ajustaran les peces afectades pel moviment de la imatge. També s’aplicarà daurat i platejat nou, a més d’intentar traure la policromia original eliminant les parts repintades.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’obri la concessió d’ajudes de fins a 1000 euros per als autònoms, pimes i micropimes afectats pel Covid-19

L’Ajuntament d’Ontinyent obri des del proper dilluns 1 de juny la convocatòria d’un programa d’ajudes …