La piscina coberta obri de forma gradual dilluns

0

L’empresa concessionària de la Piscina Coberta d’Ontinyent obrirà les seues portes el pròxim dilluns 22 de març de forma gradual. Així ho ha anunciat en un comunicat l’empresa UTE Grupo CS-CNO que és l’adjudicatària del servei i manteniment de la instal·lació. La idea de l’empresa és fer una obertura gradual per conéixer la situació quan finalitze les restriccions actuals i es puga tornar a obrir al públic en general.

En aquest moment es reiniciaran els entrenaments dels clubs d’Ontinyent amb un horari vespertí per facilitar l’accés a la piscina de les escoles esportives municipals i als entrenaments dels amateurs. En les jornades matinals accediran a la instal·lació els centres educatius per a la posada en marxa del programa “Escola i Natació” que ve desenvolupant-se des de fa uns anys amb classes lectives i curriculars en la piscina coberta. Un servei que s’ofereix a tots els centres escolars i que s’utilitza per a fer classe d’educació física en natació i esports d’aigua.

Per altra banda també comença la inscripció per a l’escola de Pasqua que l’Ajuntament organitza en la Piscina Coberta per als pròxims dies de pasqua, concretament els dies 6,7,8,9 i 10 d’abril amb un preu de 20€ i es podran inscriure’s mitjançant els telèfons 962384306 i 648966656.

I progressivament també es posaran en marxa els grups d’hidroteràpia i un pla per a la tornada dels i les usuàries amb promocions i accions per fer que la instal·lació siga viable econòmicament.

Publicitat