Cursa de la dona 2020 Ontinyent

La III Cursa de la Dona supera els seus registres de participació amb 1750 dones

La III Cursa de la Dona d’Ontinyent ha superat els seus registres de participació amb 1750 dones. La iniciativa organitzada per l’equip “Planifica y Evoluciona. Dulce Bebé” amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent, recaptava fons a benefici del Centre Ocupacional “José Antonio Bodoque” de la ciutat. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que qualificava la jornada “d’emocions, de lluita i reivindicacions” explicava que “estem davant d’una reivindicació que cada vegada és més intergeneracional i a la qual els homes ens hem de sumar en eixa lluita conjunta per construir la societat que volem per al futur”.

Jorge Rodríguez, acompanyat per la regidora d’Igualtat, Natalia Enguix, el regidor d’Esports, Óscar Borrell, i un nombrós grup de regidores i regidors municipals, no es perdia una cita a la qual s’imposava l’atleta Estela Alhambra Reig, amb un temps de 21 minuts i 10 segons, i on les participants podien completar corrent o caminant un recorregut de 5.000 metres. La prova estava acompanyada de punts d’animació, massatgistes, avituallament i regals per a les participants. A més, abans de l’inici de la cursa, s’ha celebrat una classe de Zumba i es va comptar amb l’actuació musical en directe de “Músics de Carrer”.

Cal destacar que com a novetat es comptava amb un punt violeta s’ha llegit el manifest feminista elaborat pel Consell de les Dones. Natalia Enguix explicava que aquesta acció “és una manera més de reivindicar i visibilitzar el caràcter que deu tindre aquest acte: de lluita i de visibilització dels nostres drets per a tindre els mateixos drets i llibertats que els homes”, manifestava.

D’altra banda, el regidor d’Esports, Óscar Borrell, que tenia paraules d’agraïment a l’organització i mostrava la seua satisfacció per haver superat el nombre de dones participants de l’edició passada remarcava que aquesta prova esportiva visitava tots els barris de la ciutat com Sant Josep, Poble Nou, el Llombo, Santa Maria, La Vila, Sant Rafel. Borrell incidia en la necessitat de continuar visibilitzant l’esport femení perquè “les dones poden i cal que facen esport. 1750 dones ocupant els carrers d’Ontinyent és un èxit i una alegria”.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Comerç In presenta la setmana exprés de rebaixes en prop de 30 establiments

L’associació de comerciants Comerç In d’Ontinyent ha previst una setmana exprés amb rebaixes de fins …