19/04/2024 - 12:04

L’ ESET Ontinet guanya front al C.B. Sueca

Els ontinyentins vencen en una de les pistes mes difícils de tota la 1ª Divisió Nacional.

En la cinquena jornada de la temporada, l’ ESET ONTINET visitava la Ribera Baixa, per enfrontar-se a un dels clàssics de 1ª Divisió Nacional, el C.B. Sueca. Els d’ Ontinyent, partien amb tots els efectius disponibles, mentre que el C.B. Sueca, després de la desfeta patida a Molina de Segura, sumava un parell de baixes per sanció.

El locals patien amb alguns desajustos defensius, que van fer que els deixebles de Fede Cloquell prengueren un cert avantatge al marcador. Amb l’energia i l’electricitat característica del ESET ONTINET, l’equip col·legial marcava el ritme i dominava el temps del partit. Els dos primers quart foren pràcticament idèntics, domini visitant i el C.B. Sueca aconseguia no despenjar-se excessivament a l’ electrònic. Al final dels primers 10 minuts el marcador era 34-42 favorable als ontinyentins.

Desprès del pas pels vestidors el C.B. Sueca es va ficar el mono de feina, i va començar a retallar la diferencia de punts amb la mateixa medicina, atacs ràpids i defenses dures. Cap destacar, que sols al tercer quart, l’apartat de faltes personals va ser tremendament desigual. Mentre que als locals sols patien 4 faltes personal assenyalades, els blanc-i-blaus s’emportaven 13 faltes personals.

Al final del quart, i per mèrits propis, el C.B. Sueca igualava el marcador (51-51).

A l’últim quart el públic va jugar un paper important, animant i encoratjant als locals. Però l’ ESET ONTINET no s’arrugava, tot el contrari, lluitava per aconseguir una victòria fora a domicili, allà on pocs equips guanyaran durant la lliga.

L’ igualtat fou màxima durant els 10 últims minuts, i la tensió es podia tallar amb ganivet.

Fins als últims minuts del partit, l’ intercanvi de cistelles era continu. Fou al minut 9 on es va decidir el partit. Amb un marcador de 68-67 favorable per als suecans, Vicent Brotons aconseguia encistellar un triple que ficava per davant als deixebles de Fede Cloquell, i tot just en la següent defensa aconseguien recuperar la possessió, i amb un contraatac aconseguien una diferencia de +4 per als ontinyentins. Però els suecans no es van quedar darrere. Amb 2 triples consecutius tornaven a comandar l’ electrònic.

Als següents atacs els blanc-i-blaus aconseguien anotar 3 tirs lliures i una cistella, després d’un rebot en atac. Faltant 3 segons per a la botzina final al C.B. Sueca, sols li valia encistellar un triple per portar el partit a la prorroga. No van fer bo l’ intent de triple i sols pogueren certificar la seva derrota amb una cistella de 2 punts.

Al final dels 40 minuts el resultat fou 76-77. Fou un resultat mes que satisfactori per als d’ Ontinyent, ja no sols pel fet d’una victòria a domicili, sinó també per haver-la aconseguit front a un equip del nivell del C.B. Sueca.

Segons Fede Cloquell “la maduresa i el saber estar en situacions de tensió com aquesta, d’un equip tan jove com el nostre, a mes d’una grata sorpresa, es un punt mes al nostre favor per aconseguir els objectius.”

Aquesta setmana l’ ESET ONTINET rep a un dels equips que han de ocupar les places capdavanteres de la classificació, l’ UCAM Murcia. Aquest equip es el filial de l’equip d’ ACB amb el mateix nom UCAM Murcia. Un equip format amb la nova generació de promeses del bàsquet murcià.

Serà un partit dur i complicat, per lo que des del Club Martínez Valls Bàsquet demanen la màxima assistència al pavelló per poder ajudar a sumar una nova victòria front a un dels rivals de major entitat.

El PP d’Aielo de Malferit Mobilitza un Ple Extraordinari per Aturar la Planta de Biogàs

El Grup municipal del Partit Popular en Aielo de Malferit ha convocat un ple extraordinari per debatre la lesivitat...