728x90px covid-aj-onti-01

La Germandat del Temple dóna part del seu pressupost a La Beneficència

La Germandat dels Pobres Cavallers del Crist i del Temple de Salomó i Jerusalem, coneguda popularment com la Germandat del Temple, ha portat a terme una donació econòmica destinada a l’Hospital de Beneficència d’Ontinyent.

D’aquesta forma la Germandat del Temple compleix amb un dels postulats fundacionals que recullen els seus estatuts, la contribució econòmica a obres solidàries i de beneficència. Segons ha explicat el president de la Germandat, Pep Alfonso, “es tracta d’una ajuda que no és tan important des del punt de vista de l’import econòmic com el que suposa com a símbol. Per a nosaltres és important el vincle altruista amb entitats o institucions que tinguen necessitat i amb aquesta donació pretenem cridar l’atenció de la societat per a que es tinga en compte la situació de La Beneficència”.
L’entrega del xec solidari s’ha portat a terme recentment i l’han protagonitzat el propi president, en representació de la Germandat del Temple, i el gerent de La Beneficència, Tony Alfonso, que ha agraït tant aquesta mostra solidària com “totes aquelles que provenen de la societat ontinyentina i que demostren la relació que sempre ha existit entre una institució històrica i la gent de la nostra ciutat”.

Cal recordar que La Beneficència va encetar a principis de 2017 una nova etapa cap a una major professionalització de la seua estructura i una modernització de la seua gestió.

La Germandat del Temple, fundada a l’any 2015, és l’última que es va incorporar a la Setmana Santa ontinyentina, encarregada de custodiar i portar a la processó general del Divendres Sant el Sant Calce que es guarda a l’esglèsia de Sant Josep.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El Casal Jove d’Agullent llança reptes al seus seguidors d’Instagram

El Casal Jove d’Agullent, a través del seu compte d’Instagram, llançarà cada cap de setmana …