29/03/2024 - 3:28
Més

Ferran Reig segon al campionat d’Espanya de cross escolar amb la selecció valenciana

Altres notícies

El passat diumenge 19 de març es va disputar a Pamplona el Campionat d’Espanya de camp a través escolar, en el que el CAVAOntinyent-Stocklogistic va estar representat per dos atletes i un un entrenador. Víctor Revert va estar designat com a entrenador per la FACV per a esta competició i va acompanyar Júlia Baldó i Ferran Reig, ambdós seleccionats en la categoria sub16. L’organització va preparar un circuit molt exigent, al que l’afegit del vent i la pluja de primera hora del matí va sumar encara més dificultat a la prova. En xiques, Júlia Baldó acabà en el lloc 77 en el seua primera experiència en un campionat d’Espanya. La bocairentina es va mostrar molt satisfeta per haver pogut participar amb la selecció valenciana i afirmava que havia aprés moltes coses en esta nova experiència per a ella. Ferran Reig acabà el 27 en la prova individual, però va aconseguir amb la resta de la selecció valenciana un gran segon lloc per equips, el que va fer que portara cap a casa una medalla de plata que té molt de mèrit. Ferran no estava content per la cursa que havia fet a nivell individual, però es mostrava exultant per haver aconseguit la plata per equips. El proper cap de setmana tindrà una nova oportunitat al campionat d’Espanya en pista coberta que es disputarà a Ourense, on participarà a la prova dels 3000 llisos.

A més, el jove Arnau Guerola també va poder gaudir d’una gran experiència en participar a la “Kids race” prèvia a la marató de Barcelona, en la qual va participar son pare.

Últimes notícies

Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa