21/04/2024 - 17:30
Més

  Ontinyent convoca les II jornades del programa Formworking de formació en habilitats directives

  Altres notícies

  Després de la bona acollida a la primera edició en 2022, L’Ajuntament d’Ontinyent ha convocat les II Jornades del programa Formworking, de formació d’autònoms i empresaris en habilitats directives, que tindran lloc al mes de maig a la Sala Gomis, amb places limitades per a les que s’han obert inscripcions esta setmana. L’activitat comptarà novament amb la col·laboració de Caixa Ontinyent, i la participació de ponents de l’escola d’empresaris EDEM.

  El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que “és una acció més dins de l’estratègia del Govern d’Ontinyent de formar i retindre el talent local, que l’any passat va tenir molt bona acollida i que reprenem enguany amb els mateixos objectius: consolidar i impulsar la formació per apropar a les nostres empreses, comerços i serveis a continuar avançant per ser més competitives en un context tan complexe com el que estem vivint”.

  Així, els dies 2 i 9 de maig, de 9 a 11:00 i d’11:30 a 13:30 es comptarà amb una sèrie de conferències orientades al desenvolupament d’habilitats clau en la gestió i direcció de l’empresa. Els ponents elaboren cada acció formativa en format de conferència, tractant els aspectes del programa de tal manera que els assistents són capaços de realitzar el seu propi autodiagnòstic amb àrees de millora. Després de l’exposició de cada ponent es genera un col·loqui amb els assistents per a resoldre dubtes i aprofundir en aquells temes que siguen de major interés.

  D’aquesta manera, el 2 de maig intervindrà en primer lloc Emilio Llopis, Doctor en Màrketing, qui parlarà sobre Digitalització per a Pymes. En esta jornada també intervindrà el sociòleg Eduardo Rosser, Consultor en diferents escoles de negoci internacionals, qui parlarà al voltant de tècniques de negociació.

  En la jornada del 9 de maig participarà la blogger i consultora Reme Egea, creadora del projecte “Con los pies en el Aula”, qui abordarà el tema del lideratge; i finalment intervindrà Eva Chornet, diplomada en Ciències Empresarials amb ampla experiència en llocs de responsabilitat en xicotetes i mitjanes empreses, qui dedicarà la seua intervenció a parlar de finances.

  En ser una formació personalitzada, es compta amb un límit de 60 participants, per ordre d’inscripció. El cost total per assistir serà de 150 euros, havent de formalitzar-se la
  inscripció a la web formworking.es. Les persones interessades primer s’hauran d’inscriure a la web i després
  rebran un correu electrònic amb la confirmació de la reserva de la plaça, moment al qual es realitzarà el pagament, una vegada s’haja confirmat la seua inscripció.

  Pablo Úbeda animava a empresaris i autònoms “a aprofitar l’oportunitat per seguir formant-se, ja que tenir els i les millors professionals suposa un valuós capital humà per a la ciutat i la seua activitat econòmica”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -