08/12/2022 - 17:55
Més
  IniciOntinyentEls ponts d’Ontinyent, protagonistes de la Campanya de Nadal

  Els ponts d’Ontinyent, protagonistes de la Campanya de Nadal

  Els ponts de la ciutat d’Ontinyent són els protagonistes de l’inici de la campanya de Nadal a Ontinyent, durant la qual seran aprofitats com a element simbòlic i d’atracció. El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, i la regidora de Parcs i Jardins, Sayo Gandia presentaven aquest dimecres una iniciativa inclosa dins la campanya “Ontinyent Il·lusiona” amb la que cada any l’Ajuntament impulsa la ciutat en estes dates.

  Úbeda explicava que al marc d’esta campanya “la ciutadania podrà fer compres amb la tercera tanda de xecs consum Tornem Junts que vam posar a la venda fa uns dies, i tindrem també animació de carrer amb una edició adaptada del Festival de Circ i Teatre de la que parlarem esta setmana. Però després d’un any tan diferent i difícil com el que hem viscut, hem pensat que els ponts poden ser un element simbòlic d’unió de la ciutat davant tot açò, i un atractiu per a fer-se fotos, passejar i gaudir del Nadal i dels establiments de la ciutat en estes festes”, apuntava.

  Així, als últims dies s’ha col·locat per primera volta un enllumenat especial nadalenc al Pont Nou i Pont de Santa Maria, amb llums LED de baix consum, al temps que en estos dos ponts i també al Pont Vell han estat col·locades diferents plantes i elements de jardineria que, tal com explicava Sayo Gandia, seran posteriorment reaprofitats als parcs i jardins. “Els ponts sempre han estat element d’unió entre els barris i un atractiu turístic. Amb la decoració que hem dispost animem a veïnat i visitants a mantenir la il·lusió davant estes circumstàncies i l’esperança en el futur”, assenyalava.

  Al marc de “Ontinyent Il·lusiona”, que també inclou la tradicional decoració pels carrers i la col·locació de l’arbre artificial de llums LEDS de la Plaça de la Concepció, les xarxes socials municipals difondran als propers dies un vídeo promocional que substitueix la multitudinària inauguració que venia tenint lloc a la Plaça de la Concepció. Pablo Úbeda explicava que “un acte tan massificat com aquest no era convenient en estos temps amb la pandèmia, però el vídeo com a tret d’eixida ens dona el valor afegit de que ens servirà com a element de projecció i atracció per al veïnat d’altres municipis”, afegia.

  El vídeo, que es pot veure des d’aquest dimecres a les xarxes socials de l’Ajuntament (Facebook i Twitter) ha comptat amb la participació del Ballet Ópera, la música del compositor ontinyentí Saül Gómez i la realització de Jordi Torró i en ell, a més del Pont Nou, Pont Vell i Pont de Santa Maria, es mostren també altres espais emblemàtics de la ciutat com el Palau de la Vila, entre d’altres.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit