IniciEsportsEl regidor d’Esports destaca la contribució del CAVA a la història esportiva...

El regidor d’Esports destaca la contribució del CAVA a la història esportiva a la ciutat

El regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Ontinyent, Óscar Borrell, destacava “la contribució clau del Club Atletisme Vall d’Albaida (CAVA Ontinyent Stocklogistic) a la història esportiva d’Ontinyent, una història que desitgem que ha estat molt fructífera en estos 50 anys i que desitgem que siga igual de fructífera als proper mig segle”.

Borrell tancava aquest dijous el torn d’intervencions de l’acte del 50 aniversari del CAVA Ontinyent, que tenia lloc a la Bibloteca de Sant Josep, on es reunien esportistes i públic en general de vàries generacions. L’acte era introduit pel regidor de Biblioteques, Ferran Gandia (format com a esportista a les categories inferiors del club), comptant també amb les intervencions del President del club, Vicent Revert, així com membres destacats com ara Andreu Gramage, Jesús Bordera i Fran Mollà.

Al torn d’intervencions es vivien moments emotius, especialment en recordar les persones vinculades al club i ja desaparegudes, i es projectava un vídeo on apareixien imatges d’alguns dels esportistes més destacats a la història del CAVA, entre els quals estan els atletes olímpics Orlando Ortega i Mònica Pont.

Óscar Borrell tenia paraules d’agraïment per a les persones que han treballat i treballen desinteresadament per traure endavant el club, i animava als esportistes de base del mateix (als quals el propi regidor acompanyava recentment al cross de Sagunt) “a seguir fent-nos vibrar i gaudint de tot allò de positiu que aporta l’esport a la formació, la salut i la felicitat de les persones”.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisment -

Popular