22/02/2024 - 0:56
Més

  El “Mercat de Nadal” de comerç local d’Ontinyent s’amplia aquest any a dos caps de setmana

  La regidora Natàlia Enguix destaca la decisió d’ampliar els dies "està consensuada amb les associacions comercials per donar a conèixer tota l’oferta comercial durant els dies previs al Nadal"

  Altres notícies

  El cap de setmana del 15 al 17 de desembre i del 22 al 24 de novembre el comerç serà protagonista a la Plaça de la Concepció amb el “Mercat de Nadal”. Una iniciativa que va viure l’any passat la seua primera edició i que aquest any amplia els seus dies per potenciar el comerç local durant els dies previs al Nadal.

  La regidora de Promoció Econòmica, Natàlia Enguix, destacava que “el comerç local té una importància destacada dintre de l’economia local i, per això parlant amb les associacions comercials vam estar d’acord que el Nadal és una bona època per mostrar a totes i tots els visitants la gran oferta de comerços i serveis que tenim a Ontinyent i així impulsar les vendes durant aquests dies tan especials”.

  Així, el Mercat de Nadal s’ubicarà un any més a la Plaça de la Concepció i comptarà amb una estètica molt atractiva, amb casetes de fusta i elements decoratius que referencien a l’ambient nadalenc als països del nord d’Europa. Una idea que “que dóna protagonisme als establiments locals i complementa a la perfecció la programació d’Ontinyent il·lusiona, que presentarem en els pròxims dies”, indicava la regidora.

  Els comerços i establiments d’Ontinyent que estiguen interessats poden presentar la seua sol·licitud a través del Registre General de l’Ajuntament d’Ontinyent fins el dia 1 de desembre de 2023. Al tractar-se d’una activitat durant dos caps de setmana consecutius serà obligatòria la participació els dos caps de setmana (del 15 al 17 i del 22 al 24 de desembre).

  El nombre màxim d’expositors és de 16, en funció de la capacitat de l’espai destinat a l’activitat. Els establiments seran seleccionats per ordre d’entrada de la sol·licitud fins esgotar el nombre de places disponibles. La sol·licitud de participació pot descarregant-se de la web www.ontinyent.es, on es poden consultar les bases de participació.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  “Ontinyent Participa” rep 20 propostes en les primeres hores de la seua nova edició

  La fase propositiva que començava aquest dilluns es perllongarà fins al 4 de març
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -