12/06/2024 - 19:48
Més

  El CLJO inicia el nové concurs d’escriptura crítica juvenil

  Altres notícies

  Per nové any consecutiu el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO, llança el Concurs d’Escriptura Crítica Juvenil, en el que poden participar joves d’entre quinze i trenta anys, dividint-se en tres categories sent la primera categoria per a joves de tercer i quart d’E.S.O., la segona categoria per a joves de batxillerat i CFG Mitjà i finalment la tercera categoria per a joves d’entre divuit i trenta anys.

  Aquest any les temàtiques són les següents. Per a la primera categoria, Rols i estereotips de gènere en el nostre dia a dia. Com ens afecten?, per a la segona categoria, Negacionisme – Com afecten les xarxes socials en el nostre dia a dia?, i finalment per a la tercera categoria, Salut Mental – Quina és la nostra situació?

  El concurs continua amb col·laboració amb el Comerç In d’Ontinyent, on els o les guanyadores de cada categoria podran gaudir de talons valorats en 100, 125 i 150 €, respectivament, en els seus comerços. Enguany per primera vegada també es contempla un taló de 50 € per al professorat de valencià de la persona guanyadora de la 1a i 2a categoria. A més cada guanyador o guanyadora també rebrà un lot de llibres i material escolar gràcies a la col·laboració amb la Coordinadora de la Vall d’Albaida per la Defensa i Ús del Valencià.

  Com destaca la secretària del CLJO Blanca Díaz Castelló, “iniciatives com aquesta són claus per al desenvolupament i la maduresa crítica del nostre jovent. Des del CLJO reafirmem per nové any consecutiu el nostre compromís en la lluita per una societat més plural, diversa i democràtica. Animem a totes i tots els joves a participar i a fer que la seua veu s’escolte.”.

  Totes i tots aquells joves que vulguen participar podran remetre els seus escrits al CLJO, mitjançant aquest web. En aquest sentit, tant la primera com la segona categoria participaran mitjançant els seus centres educatius, i la tercera categoria podrà aportar els seus escrits mitjançant un formulari que podran trobar en el nostre web, o bé, fent l’entrega físicament a l’oficina del CLJO.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -