09/12/2023 - 18:33
Més

  El CLJO dóna tret d’eixida al seu cicle de xerrades

  Altres notícies

  Amb la tornada de les vacances, el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO, inicia una nova activitat, el Cicle de Xerrades del CLJO. Amb aquest cicle, des del CLJO es pretén donar veu a diferents inquietuds i necessitats que presenta el jovent. La primera d’aquestes xerrades comptarà amb la col·laboració de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives – UPCCA de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, on es tractarà la situació actual en el consum de drogues a la nostra comarca. La xerrada tindrà lloc a les 19 hores en el Campus d’Ontinyent de la Universitat de València. Des del CLJO i la UPCCA volen donar a conéixer la situació actual de consum i quines són les conseqüències que tenen en el jovent. La xerrada està oberta a tot aquell jove que vulga participar.

  Aquest cicle continuarà als mesos d’octubre i novembre i tractarà temàtiques al voltant de les noves formes d’agressions masclistes, realitats LGTB+, realitats corporals i assetjament, i moltes més temàtiques.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -