21/04/2024 - 18:17
Més

  El Club Triatló Ontinyent completa la temporada de duatlons en Primera Divisió

  Altres notícies

  Este diumenge 11 de febrer s’ha disputat en la localitat d’Alberic, en la Ribera Alta, una nova edició del Duatló d’Alberic per Relleus Mixtos. La prova ha sigut la tercera de les competicions de la Lliga de Clubs Caixa Popular organitzada per la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana i ha servit perquè els equips de la Primera Divisió completen el calendari de duatlons puntuables per a aquesta competició. El triatló de Bétera, en abril, i els de València i Vinaròs, en juny, són les tres proves que resten de la temporada de Lliga de Clubs per als equips masculí i femení del Club Triatló Ontinyent.
  Al Duatló d’Alberic han estat presents cinc equips del club ontinyentí, el que suma una vintena d’esportistes que han hagut de completar un duatló en distància supersprint: 2000 metres de carrera a peu, 6 quilòmetres de ciclisme i 1000 metres de carrera a peu. La peculiaritat d’esta prova per relleus mixtos la trobem en el mateix desenvolupament de la prova, ja que aquesta transcorre en un ordre establert de xic, xica, xic i xica. Així, la segona xica de cada equip era l’encarregada de finalitzar la prova en travessar l’arc de meta.

  El club valldalbaidí ha estat representat pels equips formats per Antonio Tortosa, Neus Baldó, Pau Tortosa i Ana María Candrea; Pau Minguet, Celia de Llago, Jaume Gironés i Ainhoa Montesinos; Marc Sanz, Laia Minguet, Pau Ferrero i Joana de Llago; Ivan Montesinos, Yolanda Valdés, Fernando Silvestre i Eva Gandía; Sergio Revert, Marta Tolsà, Miguel Pla i Ana Tolsà.

  Amb els resultats obtinguts el cap de setmana, tant xiques com xics han aconseguit la posició 12 de les classificacions corresponents en Primera Divisió, millorant l’equip masculí els resultats de la prova anterior. Pel que fa a la posició actual en la taula, xiques i xics es mantenen en els llocs 9 i 14, respectivament.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -