22/06/2024 - 21:05
Més

  El CLJO denuncia la falta de manteniment de les seues instal·lacions

  Altres notícies

  En les últimes hores Ontinyent s’ha vist afectat per un fort temporal que ha deixat important litres d’aigua a la nostra localitat. Aquest fet ha comportat la suspensió de classes als diferents centres educatius, i que AEMET active l’avís taronja per pluges.

  Dintre d’aquesta situació excepcional, l’espai del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO, espai compartit amb l’Espai Jove de l’Ajuntament d’Ontinyent, ha patit una vegada més, les conseqüències en la falta de manteniment que l’entitat ve denunciant des de fa anys. Així, des de primera hora del matí les instal·lacions dedicades a la sala de jocs i reunions es troben amb nombroses goteres que deixen l’espai inutilitzable, així com perjudiquen l’estat dels materials i les instal·lacions que utilitzen els i les joves.

  Des del CLJO consideren intolerable aquesta situació, ja que, no és dona de forma excepcional. Les goteres, les quals es pateixen des d’abans del 2018, es donen amb episodis de pluja excepcionals com el que s’ha viscut les darreres hores a Ontinyent, però també amb dies sense pluja. Així, des del CLJO s’insta a l’Ajuntament a prendre mesures urgents per revertir aquesta situació que qualifiquen d’intolerable, ja que, tot i els danys ocasionats per la Dana del 2019 no s’ha executat cap actuació per dotar a la joventut ontinyentina d’un espai en condicions

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -