21/06/2024 - 0:56
Més

  Ontinyent s’integra per segon any consecutiu al circuit solidari “Run Càncer”

  Altres notícies

  Ontinyent formarà part per segon any consecutiu al circuit solidari “Run Càncer”, organitzat per l’Associació Espanyola contra el Cancer-AECC de València i considerat el circuit carreres i marxes solidàries més gran de tota Europa. La primera tinent d’Alcalde d’Ontinyent, Rebeca Torró, la regidora de Sanitat, Matilde Francés, i la de ciutadania, Virtudes González, acudien ahir al Palau de Congresos de València a l’acte de presentació del circuit 2019, al qual la capital de La Vall d’Albaida participarà amb una marxa solidaria el 29 de setembre impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent. 

  El circuit arrancarà el pròxim 10 de febrer amb una Marxa contra el Càncer a Alberic. En aquesta edició, RunCàncer torna a buscar una xifra de rècord, i espera superar els 315.000 euros de recaptació i reunir a més de 75.000 participants. A Ontinyent, amb la I Marxa Solidaria celebrada el passat 7 d’octubre, més de 2.000 participants es van reunir per recaptar fons per a la investigació contra el càncer, aconseguint una xifra de  6.183 euros destinats íntegrament per a projectes d’investigació oncològica. Matilde Francés ha animat a la ciutadania a tornar a mostrar enguany la seua implicació en esta activitat solidària i que al mateix temps promou hàbits saludables “perquè es tracta d’una malaltia que, d’una manera o d’una altra, ens afecta a totes i tots”, manifestava. 

  Gràcies als 309.135 euros recaptats en 2018 a la Comunitat Valenciana amb aquest circuit, AECC va repartir  cinc beques d’investigació oncològica, sent ja un total de 17 beques les repartides des de l’inici del circuit en 2015 amb l’objectiu de seguir lluitat contra la malaltia. En 2019 l’entitat finançarà projectes sobre càncer infantil, mama, pulmó i altres dos sobre la leucèmia aguda mieloblàstica amb metodologies diferents. 

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -