29/02/2024 - 0:56
Més

  El canvi a LED de les torres del Clariano generarà el doble de llum amb la meitat de consum

  Altres notícies

  El canvi d’enllumenat de l’estadi municipal El Clariano a tecnologia LED permetrà duplicar el rendiment lumínic (de 183 lux a 403) amb la meitat de consum (es passarà d’una potència de 85 kw a 42). Així es constatava en la reunió que mantenien al propi estadi El Clariano L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el president del club, Miguel Ángel Mullor, a la que també assistien els regidors Natàlia Enguix (Hisenda), Óscar Borrell (Territori) i Ferran Gandia (Esports), així com Gonzalo Vidal, de Gissan Enginyers, l’empresa que ha preparat el projecte de renovació de l’enllumenat de l’estadi.

  En l’encontre es confirmava la inminent licitació de la renovació de l’enllumenat de l’estadi, així com que el consistori atendrà la petició de suport del club per fletar 2 autobusos de cara al desplaçament de l’afició a la semifinal del play-off d’ascens a Tercera Divisió la setmana que ve en Aldaia.

  Jorge Rodríguez destacava que “és important seguir apostant per millorar el Clariano, en aquest cas desenvolupant el pla estratègic marcat pel recent conveni que hem signat, al qual s’enmarca aquest canvi de llums que millora el rendiment i l’eficiència energètica”. En concret, l’Ajuntament aportarà 44.000 euros, al canvi, que compta també amb una subvenció autonòmica de 144.000 euros de la Direcció General d’Esports. Es tracta d’un projecte presentat per l’Ajuntament que va estar un dels 34 seleccionats per la Conselleria d’entre els 280 que optaven a estos fons, aconseguint a més ser un dels 10 projectes en major puntuació.

  L’alcalde, que també recordava que el club compta enguany amb una aportació municipal de 25.000 euros dins del conveni recentment signat entre l’entitat i l’Ajuntament, felicitava l’Ontinyent 1931 CF i la plantilla del primer equip “per l’esforç fet esta temporada, que apunta a final feliç i al que volem donar suport al club facilitant que els ontinyentins i ontinyentines els puguen acompanyar”.

  El president del club, Miguel Ángel Mullor, agraïa “el suport de l’Ajuntament i en especial de l’alcalde, perquè ens feien falta les noves llums, i gràcies al suport per al fletat dels autobusos ens anem a sentir molt recolzats en el repte de l’ascens”. El regidor de Territori, Óscar Borrell, explicava que “la licitació del projecte del canvia leds va a pasar a licitació en breu. És un projecte consensuat amb el club, que inclou unes millores també consensuades, que va a fer possible una millora que esperem estrenar en el debut del club en Tercera Divisió”.

  La regidora d’Hisenda, Natàlia Enguix, recordava que part dels diners que es destinen a donar suport a l’Ontinyent 1931 CF “són fruit de la bona gestió del Govern d’Ontinyent, que va aconseguir en 2022 un superàvit de 2’5 milions d’euros, que ens estan permitint ampliar el suport que ja venim donant a les entitats esportives locals”. Respecte al desplaçament en bus, el regidor d’Esports, Ferran Gandia, destacava que “després d’una temporada com aquesta, on l’afició s’ha bolcat amb l’equip i els ha acompanyat en tot moment, pensem que cal tirar una mà a l’afició, amb la col·laboració de la regidoria d’Esports en un moment tan important com aquest”.

  Des de l’empresa redactora del projecte, Gissan Enginyers, Gonzalo Vidal detallava que el projecte permet reduïr la potència necessària de 85 a 42 kw, tot i que es passa d’una iluminància de 183 lux a 403, més del doble, adequant els nivells tant per a entrenament com per a competició a la norma UNE-EN 12193. Es passa a més de 3 punts de control a 21, amb modulació de potència, i el resultat del conjunt serà una instal·lació que permetrà desenvolupar noves activitats en l’estadi que siguen compatibles amb la gespa, com ara espectacles musicals, de dansa, etc.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent iniciarà esta setmana la nova temporada al Teatre Echegaray

  El primer concert serà dissabte que ve dia dos de març a les 19.30 hores amb un concert amb obres de Falla, Turina, Rimski-Kórsakov i Ravel
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -