22/06/2024 - 22:07
Més

  El “big data” xifra en 72.000 els visitants a la Fira d’Ontinyent

  Altres notícies

  La Fira d’Ontinyent reuneix 72.927 persones d’Ontinyent, la Vall d’Albaida i de diversos punts de la Comunitat Valenciana. Així ho constata un informe elaborat per l’empresa Data For Life experta en Big Data gràcies als comptadors instal·lats als diferents espais de la Fira durant els dies 17,18,19 i 20 de novembre.

  Aquestes positives xifres que se sumen al balanç positiu d’hostalers, firers i professionals de l’automòbil que han participat a les diferents parts de la Fira durant el cap de setmana. L’informe de l’empresa Data For Life detalla també que el major nombre de visitants es van rebre el diumenge 19 amb un 21.999 mentre que el dissabte 18 van ser 19.008; el divendres 17 van ser 16.171 i el dilluns 20 un total de 16.549.

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava que “el fet de veure l’avinguda Albaida i Benicadell de gom a gom, rebre la gratitud i l’alegria de professionals de l’hostaleria i de l’automòbil, i la cara d’il·lusió de tants menuts, és molt gratificant per a tota la gent que estimem Ontinyent i la seua Fira”. L’alcalde tenia paraules d’agraïment per a totes les persones que s’han implicat en l’organització de la Fira i també per als efectius de seguretat en un cap de setmana sense incidències al recinte, tot i l’elevat volum de gent que ha acudit.

  Fira d’Ontinyent 2023

  La regidora de Fira i Festes, Àngels Muñoz, coincidia en el bon ambient viscut durant tot el cap de setmana on han estat de gom a gom els diferents espais: La fira d’atraccions i paradetes; la fira de l’automòbil “Firauto” i l’espai gastronòmic “Ontifira” amb música en directe de fins a 11 actuacions musicals de diferents estils musicals i de reconegut prestigi com va ser l’actuació dels nominats als grammy “Plena 79 salsa orquestra”. Així, Muñoz destacava també la bona acollida que ha tingut la primera edició del concurs de la Coca de Fira que ha comptat amb el patrocini de la Diputació de València i reconeixia que “seguirem treballant per oferir cada vegada una Fira millor, però sobretot perquè seguisca sent un referent”.

  Una de les notes destacades ha estat l’afluència de visitants d’altres localitats tant de La Vall d’Albaida, com de les Comarques Centrals i fins i tot de més enllà com València, Dénia o Alacant.

  Des de l’Associació de Tallers d’Automoció de la Vall d’Albaida, Ximo Gramage, feia una valoració molt positiva de Firauto 2023, la qual era inaugurada pel President de la Diputació de València, Vicent Mompó, qui s’emportava una coca de Fira i un vi d’Ontinyent. “Estem molt contents. El bon oratge d’aquesta edició ha sigut un dels millors aliats” i desvetlava que sols durant la Fira s’han venut al voltant de 90 vehicles encara que remarcava “durant la resta del mes de novembre esperem augmentar les ventes respecte a un altre mes entre un 30-40% perquè moltes ventes es formalitzen en passar la Fira”.

  Firauto 2023

  Des dels firers, Juan Antonio Almazán, valorava molt positivament l’afluència de gent el que ha ajudat que “s’haja incrementat la gent que ha gaudit de les atraccions i de les paradetes”. Cal recordar que com tots els anys, aquest cap de setmana les atraccions mecàniques romandran al recinte amb preus reduïts. Així mateix, el diumenge 26 de novembre de 10h a 14h les atraccions de la Fira tornar a estar sense música ni soroll perquè les persones amb trastorn de l’espectre autista també puguen gaudir de la Fira.

  Des del sector de l’hostaleria, Jordi Vidal Gisbert, destacava que ha sigut una edició d’Ontifira en la qual “estem molt contents”. Així, explicava que la programació musical i la presència aquest any del primer concurs de fira junt al bon oratge “han sigut una combinació perfecta”. De fet, Vidal que indicava que el “dissabte va ser un dia excel·lent” donava les gràcies a l’Ajuntament d’Ontinyent perquè sense la seua implicació seria impossible.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -