Agents de la Policia Nacional han detingut a Ontinyent a un home de 28 anys com a presumpte autor d’un delicte de danys, després d’haver incendiat set contenidors, trencar espills retrovisors d’onze vehicles. A més, altres dos turismes es van veure afectats pel foc.

Els fets es van produir la matinada del 8 de desembre, en un espai breu de temps, entre les quatre i mitja i les cinc i mitja, aproximadament. Els primers contenidors cremats estaven situats al carrer Francisco Cerda, causant el foc també danys en dos vehicles estacionats en els voltants.

A aquest incendi li seguiria el d’altres contenidors al carrer Sant Antoni, on van aparéixer trencats els retrovisors de diversos vehicles; en la plaça Coronació i al carrer Pelai Pérez Correa.

En total, es van veure afectats pels actes vandàlics tretze vehicles i set contenidors. El valor dels danys en aquests últims ascendeix a uns 10.700 euros, mentre que el dels turismes afectats és d’uns 18.000 euros.

Les investigacions dels agents de la Policia Nacional, amb la col·laboració amb la Policia Local d’Ontinyent, han permés finalment localitzar al sospitós, veí de la localitat, qui ha estat detingut com a presumpte autor d’un delicte de danys.

El jove, sense antecedents policials, ha sigut posat en llibertat una vegada feta la seua declaració, després de ser advertit de l’obligació legal de comparéixer davant l’autoritat judicial quan siga requerit.