21/04/2024 - 17:41
Més

  Crida per mantenir la unitat contra el covid-19 després d’enregistrar-se la primera mort

  Altres notícies

  “El que no volíem que arribara mai, ha arribat: la mort d’un veí per Covid-19”. D’aquesta manera ha confirmat aquest matí l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, la mort d’un home de 93 anys a l’hospital de Xàtiva amb coronavirus covid-19. Rodríguez, qui ha donat el condol als familiars i coneguts del finat, ha destacat “la crueltat” de la malaltia, que no deixa ni als familiars més directes acomiadar-se de la persona. “L’ordre ministerial obliga a soterrar els morts de manera immediata, sense esperar les 24 hores que establia la normativa abans de la crisi sanitària”, ha lamentat.

  En aquest sentit, l’Alcalde d’Ontinyent ha continuat dient que “vénen dies durs i difícils, amb situacions que mai havíem viscut, però “seguirem lluitant contra el monstre fins derrotar-lo”. Per això, Jorge Rodríguez ha fet una crida a mantenir la unitat perquè sols amb la unió de totes i tots, “estic convençut que Ontinyent derrotarà el covid-19”. A més, l’alcalde ha informat que en les últimes hores s’ha conegut l’existència d’un focus d’11 persones infectades en el barri de Poble Nou.

  Segons Jorge Rodríguez, el comportament de la malaltia i les dades ens indiquen que “al combat contra el coronavirus estem cridats tots i totes a col·laborar i, per això, és essencial que continuem quedant-nos a casa, fent cas de les autoritats sanitàries i evitant desplaçaments i comportaments contraindicats”, i ha afegit que Ontinyent està “donant una lliçó de civisme i d’unitat que com alcalde m’ompli d’orgull i torna a constatar que som una tenim a la millor gent i que, entre tots, superarem aquesta prova que el virus ens ha posat al davant”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -