728×90 caixa onti
Home > Economia > Empreses i comerços > 3.500€ en premis als clients del comerços d’Ontinyent

3.500€ en premis als clients del comerços d’Ontinyent

La tornada de les vacances té premi a Ontinyent per segon any consecutiu. L’àrea de Política Econòmica de l’Ajuntament d’Ontinyent junt a les associacions de comerciants Comerç In, SOC, AHVAL i ACIS Sant Rafel promouen la II edició de la campanya “Hora de Tornar”, en la qual es repartiran 3.500 euros en premis entre aquells que realitzen compres a la ciutat d’Ontinyent, a través de butlletes rasca-rasca.

El regidor coordinador de Política Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que l’objectiu de la campanya és “seguir contribuint a l’impuls de l’economia local i reactivar el consum en un mes com és setembre”. Úbeda destacava que en esta segona edició triplica amplament la xifra d’establiments participants (de 51 a 160) i amplia també els premis, que l’any passat eren 2.000 euros en premis, que enguany passen a 3.500, repartits en 12 premis de 50€, altres 30 de 30€, 50 de 20€ i 100 de 10€, als que podran optar els clients amb les butlletes rasca-rasca que es lliuraran als establiments adherits des de divendres 14 de setembre fins diumenge 7 d’octubre. El regidor tenia paraules d’agraïment “per a la implicació i participació de les diferents associacions que participen en la campanya”.

Amparo Boscà, gerent de Comerç IN i representant del Consell Econòmic i Social (CES, al si del qual va nàixer la campanya), explicava que esta iniciativa s’ha repetit enguany davant l’èxit i el recolzament de les associacions perquè “des del CES el que fem es reactivar i dinamitzar el sector comerç, serveis i hosteleria perquè la gent dels voltants vinga a Ontinyent”. Boscà recordava que “Hora de Tornar” ofereix tot allò necessari per a aquest període en establiments d’alimentació, calçat, equipament per a la llar, moda i complements, moda infantil, benestar i salut, oci o papereria.

El vicepresident de SOC, Jordi Tortosa, incidia en la importància de la iniciativa i recordava que dins de la campanya Hora de Tornar s’integren també altres activitats com ara el sopar popular que organitzarà SOC a la Plaça del Barranquet el 22 de setembre a les 21:00 hores, que inclourà degustació de cerveses i un sorteig de regals i estarà precedit de passacarrers amb cabets i tabaleters des de les 18:30. El sopar, a més, donarà pas des de les 23:30 hores a l’actuació musical de Rubén Terol i Luis Vila.

Comerç IN paral·lelament durant la campanya potenciarà el reciclatge per cuidar el nostre entorn a través de la idea de les 3R’s (reciclar, reduir i reutilitzar). Els establiments membres de l’associació regalaran una bossa reutilitzable i cada vegada que acudisquen a comprar amb dita bossa obtindran un segell i podran guanyar més premis.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent col•labora en la posada en marxa de 4 projectes de cooperació a països en desenvolupament

Han estat posat en marxa per diverses ONGs presents a la ciutat com la Fundació Pau i Solidaritat, Manos Unidas, Creu Roja, la Fundació Vicente Ferrer o Escoles Solidàries.