16/06/2024 - 17:09
Més

  La Policia de la Generalitat denuncia a 1.340 persones i deté a altres 17 per incomplir les mesures establertes per l’estat d’alarma

  Altres notícies

  La Unitat Adscrita a la Generalitat del Cos Nacional de Policia ha interposat, en el període comprès entre el passat 15 de març fins a aquest diumenge, 12 d’abril, un total de 1.340 denúncies i ha detingut a 17 persones per incomplir algunes de les mesures establertes en la declaració d’estat d’alarma. A aquestes accions cal sumar el control de 5.799 vehicles, dels quals, 203 van ser sancionats i el control de 329 establiments, dels quals, 12 van ser obligats a tancar.

  Aquestes dades han estat analitzats aquest dilluns per la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo i la comissària cap de la Unitat Adscrita a la Generalitat del Cos Nacional de Policia, Marisol Conde. En aquesta trobada s’ha establert l’operatiu perquè els i les agents de la Unitat col·laborin amb la Policia Nacional i la Guàrdia Civil en el repartiment de màscares que es durà a terme aquest dimarts com a primer dia laborable en la Comunitat Valenciana després de la Setmana Santa.

  Tal com ha explicat la consellera Bravo, a més de les denúncies personals i les detencions practicades, “la Unitat Adscrita ha assumit els 54 operatius d’escorta i custòdia dels combois amb material sanitari que el Consell ha portat des de la Xina i les 426 accions de protecció dutes a terme en els centres Dona 24 hores i en els de menors”. A això cal unir les gairebé 2.000 patrulles realitzades en els entorns d’hospitals i espais prioritaris.

  La consellera Bravo ha assenyalat que “la Unitat Adscrita està duent a terme, en l’àmbit de les seves competències, un paper molt important en la custòdia d’iniciatives d’importància estratègica com és el cas dels enviaments de material sanitari i també en la protecció d’establiments d’especial vulnerabilitat com els centres de menors i els de Dona 24 hores”.

  “La Unitat Adscrita, en perfecta coordinació amb la resta de forces i cossos de seguretat de l’Estat, seguirà als carrers servint i protegint a la ciutadania valenciana perquè aquesta situació anòmala i incòmoda sigui, sense cap dubte, segura per a tots i totes”, ha conclòs.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -