11/12/2023 - 9:55
Més

  La CV demana al TSJ autoritzar el toc de queda i limitar els grups de persones a un màxim de 10

  Altres notícies

  El president de la Comunitat Valenciana Ximo Puig acaba d’anunciar dues noves mesures per tal de continuar fent front a la Covid-19, a causa de l’augment de casos positius mitjançant PCR a la comunitat, ha demanat al Tribunal Superior de Justícia que autoritze la restricció de la mobilitat nocturna entre les 1h i les 6h de la nit, i també la renovació de limitar les reunions socials a 10 persones, en tots els espais.

  D’aquesta manera, a falta de la resolució oficial del TSJ, aquestes mesures s’esperen que entren en vigor el pròxim 26 de juliol, i estaran en vigor fins al 16 d’agost. Es tracta així de poder avaluar l’efectivitat de les mesures per aturar la corba de contagis. A més a més, també ha anunciat altres mesures addicionals on es prorroga el marc normatiu sanitari actual, i s’afegeixen 3 modificacions com són el límit de persones en esdeveniments en interiors, fins a un màxim de 1500 persones i un 50% de la capacitat. Aquesta mesura afecta també als recintes esportius i piscines. Finalment tots els espectacles hauran de finalitzar abans de les 0:30h.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -