24/04/2024 - 5:04
Més

  Torna episodi de pluges a la Vall d’Albaida

  Altres notícies

  Avui diumenge, AVAMET ha tornat a avisar de què les comarques centrals tornaràn a ser les comarques més afectades per un nou episodi de plujes.

  Tal com assenyalen plourà a tot el territori, especialment a les comarques centrals, exposades al vent de gregal, on els registres podran superar els 100mm i puntualment els 200mm a les zones més afavorides per l’orografia. Compte amb crescudes sobtades de rambles, rius i barrancs, així com amb les #inundacions locals.

  Tot i estar a punt de finalitzar l’hivern, i les altes temperatures de les últimes setmanes amb màximes de 30 graus, s’espera una davallada d’aproximadament 20 graus, passant a tindre unes màximes de 10, les quals podrien deixar neu per damunt dels 1200m.

  Per aquest motiu, la Generalitat Valenciana ha decretat la SITUACIÓ DE PREEMERGÈNCIA per pluges, nevades, vent i fenòmens costers.

  A Ontinyent s’espera una mínima de 5 graus per a aquesta nit, i amb unes precipitacions estimades dels 150mm.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -