02/10/2023 - 6:46
Més
  IniciDestacatTorna episodi de pluges a la Vall d'Albaida

  Torna episodi de pluges a la Vall d’Albaida

  Avui diumenge, AVAMET ha tornat a avisar de què les comarques centrals tornaràn a ser les comarques més afectades per un nou episodi de plujes.

  Tal com assenyalen plourà a tot el territori, especialment a les comarques centrals, exposades al vent de gregal, on els registres podran superar els 100mm i puntualment els 200mm a les zones més afavorides per l’orografia. Compte amb crescudes sobtades de rambles, rius i barrancs, així com amb les #inundacions locals.

  Tot i estar a punt de finalitzar l’hivern, i les altes temperatures de les últimes setmanes amb màximes de 30 graus, s’espera una davallada d’aproximadament 20 graus, passant a tindre unes màximes de 10, les quals podrien deixar neu per damunt dels 1200m.

  Per aquest motiu, la Generalitat Valenciana ha decretat la SITUACIÓ DE PREEMERGÈNCIA per pluges, nevades, vent i fenòmens costers.

  A Ontinyent s’espera una mínima de 5 graus per a aquesta nit, i amb unes precipitacions estimades dels 150mm.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit