Sant Esteve inaugura els nous sillars senyalítics al camí d’accés a l’Ermita

L’Ajuntament d’Ontinyent i l’Associació de Llumeners de Sant Esteve inauguraven el passat diumenge els nous sillars senyalítics al camí d’accés a l’Ermita de Sant Esteve instal·lats per la Diputació de València. L’alcalde i president de la Diputació, Jorge Rodríguez, acudia acompanyat de la 1a tinent d’alcalde i directora general d’Habitatge, Rebeca Torró, i del regidor de l’àrea de Territori, Jaime Peris, el regidor de Serveis Municipal Manuel Cuesta, així com per representants de l’Associació encapçalats pel seu president, José Vicente García.

Rodríguez intervenia a l’acte, que també servia per a presentar el programa de les festes de l’associació, i declarava que “des de l’Ajuntament i la Diputació sempre hem intentat col·laborar colze a colze amb l’associació i anar progressivament incloent millores, ja que com sempre hem dit Sant Esteve no és només un símbol de la tradició local d’Ontinyent sinó que també rep una gran quantitat de veïns i veïnes dels voltants que visiten aquest paratge per practicar esport o gaudir de la natura i és per això que deu estar en les millors condiciones possibles” explicava.

Els sillars senyalítics al camí d’accés s’han realitzat en pedra i vidre i, a més, s’han decorat amb versos de diversos autors de la zona relacionats amb l’Ermita. Cal recordar que a més dels sillars, la Diputació de València també ha instal·lat recentment noves

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Es limita a 245 persones simultànies i 980 diàries l’aforament al Pou Clar

L’Ajuntament d’Ontinyent introduirà des del proper 1 de juliol diverses mesures de control i limitacions …